RAFC

Royal Antwerp Football Club

RAFC-Royal Antwerp Football Club-

doelwatchers
Jordy Huysmans 12
Nicaise Kudimbana 1
Kevin Debaty 89
verdedigers
Joren Dom 8
Jannes Vansteenkiste 5
Maxime Biset 3
Steve Colpaert 4
Dimitri Daeseleire 2
Jordy Verstraeten 16
Michiel Jaeken 29
Alexander Corryn 25
Baptiste Schmisser 6
middenvelders
Stallone Limbombe 9
Johanna Omolo 15
Joeri Dequevy 11
Younes Teghmas 26
Stephen Buyl 40
Jordan Remacle 7
Tuur Dierckx 55
Fabien Camus 10
Geoffry Hairemans 20
Mamoutou N'Diaye 17
Djaïd Kasri 28
aanvallers
William Owusu Acheampong 19
Michaël Lallemand 21
Nico Binst 23
Mathieu Cornet 24

LEASENSE VULT ANTWERPFLEET AAN

RAFC ging dit najaar in zee met de prestigieuze autopartner Mercedes-Benz. Op korte termijn wordt het wagenpark aangevuld met wagens van Leasense.

 

 

RAFC ging dit najaar in zee met de prestigieuze autopartner Mercedes-Benz, tot grote tevredenheid van onze club en haar spelers. Op korte termijn diende ons wagenpark nog aangevuld te worden. Leasing-bedrijf Leasense sprong in de bres en voorzag bliksemsnel enkele prima wagens waarmee onze club het seizoen kan uitdoen.

 

Leasense is dan ook gespecialiseerd in flexibele leasing oplossingen voor de KMO. Vanuit hun Antwerpse vestiging wil dit jonge bedrijf leasing op een slimme manier aanpakken. Met succes, zoals we zelf mochten ondervinden!

 

 

Met Leasense kunnen KMO’s aan de slag in nieuwe of bijna-nieuwe auto’s aan aantrekkelijke voorwaarden. Autoleasing aan een lage kost, maar met hoge servicing waarden!

 

Heeft uw KMO ook een leasing wagen nodig? Dan is Leasense een uitstekende oplossing! Bekijk hun website voor alle mogelijkheden of bel meteen op het nummer 03 355 11 60.

SUCCES VERZEKERD MET NIEUWE SPONSOR CALLANT

Deze week mocht de Great Old een mooie nieuwe sponsor voorstellen: Callant Verzekeringen!

 

 

Royal Antwerp FC zit in de lift, en niet alleen op sportief vlak! De vernieuwingen die onze club de voorbije maanden lanceerde, leveren nu ook op commercieel gebied op. Callant Verzekeringen, eerder al sponsor van een reeks sportkampioenen, grijpt haar kans en komt nu ook de Ploeg van 't Stad sponsoren! Op een uitgebreide persconferentie stelden RAFC Sales Manager Bert Verdijck, Callant Sales Manager Erik Monsieur en Callant CEO Peter Callant de kersverse samenwerking voor. Pers en medewerkers zagen dat het goed was! 

 

 

 

Of zoals Callant het zelf zegt:

"Sport is de rode draad doorheen Callant Verzekeringen. Als verzekeringsmakelaar draagt Callant ook haar steentje bij tot het succes van een aantal kampioenen. 2015 was daarbij een uniek jaar. Callant Verzekeringen zorgt blijkbaar voor de nodige zekerheid…

Er zijn diverse kampioen die we verzekeren en steunen: KAA Gent (Jupiler Pro League), STVV (kampioen in Proximus League), KV Oostende (revelatie Jupiler Pro League), BC Oostende (basketbalkampioen), KBBC Oostkamp (basketbalkampioen in de derde klasse van de basket), Callant Tongeren (handbalkampioen), Preben Vanhecke (Belgisch Kampioen wielrennen), Jelle Wallays en Edward Theuns, (eerste en tweede in Dwars Door Vlaanderen 2015 met hun ploeg Topsport Vlaanderen Baloise), etc. Royal Antwerp FC moet dringend plaats nemen in  dit rijtje!"

 

 

 

En nu Antwerpen…

"Callant Verzekeringen bewees al zijn degelijkheid in Antwerpen, de grootste stad van Vlaanderen. Uiteraard op professioneel vlak maar ook op sportief vlak met de bekerwinst van Topvolley Callant Antwerpen in 2014 en de bekerfinales in 2015 en 2016.  Vandaag voegen we dus nog een kampioen toe aan dit indrukwekkende rijtje: Callant wordt partner en verzekeraar van RAFC. Callant is bijzonder fier de groei te mogen ondersteunen van De Ploeg van 't Stad. Stamnummer 1 hoort in eerste klasse en dat willen we mee helpen realiseren. Overigens is zowel de kleur van Antwerp als Callant rood. Laat dat nu net de kleur van de liefde en de verbondenheid zijn met elkaar!

 

 

Maar Callant Verzekeringen is meer dan sponsor! Het is de bedoeling om doorheen het jaar initiatieven op te zetten die mensen samen brengen. En dat zowel op sportief als op extra-sportief vlak."

 

Bedankt voor de steun, Callant! Meer info vindt u op hun website.

 

 

LAAT UW BEDRIJF MEEGENIETEN VAN DE SFEER OP DE BOSUIL!

De Bosuil is dit seizoen 'the place to be'! Laat uw bedrijf snel meegenieten van de visibiliteit op de Bosuil!

 

 

Met meer dan 6000 abonnees, een thuisgemiddelde van bijna 11000 fans, én regelmatige aandacht van regionale en nationale media, is de Bosuil dit seizoen écht wel the place to be. Ook voor uw bedrijf! De visibiliteit en het netwerk dat u op Antwerp kan aanboren, vindt u nergens anders. Om de laatste sprint goed in te zetten, pakt de Great Old uit met een promo-actie voor onze LED-boarding:

 

 

PRIJZEN: 

Eén wedstrijd: € 750 excl. btw per wedstrijd

Alle 7 resterende wedstrijden: € 4999 excl. btw (= € 251 korting!)

 

U kan zelf een animatie aanleveren, of gebruik maken van onze design diensten (€ 250).

 

Aarzel niet en contacteer snel onze Sales Manager Bert Verdijck! Zo kan uw bedrijf al vanaf dit weekend in het midden van de aandacht staan! 

 

We hebben bovendien nog heel wat andere formules en concepten om uw bedrijf in the picture te zetten. Contacteer ons voor een formule op maat!