RAFC

Royal Antwerp Football Club

RAFC-Royal Antwerp Football Club-

doelwatchers
Jordy Huysmans 12
Nicaise Kudimbana 1
Kevin Debaty 89
Antonijo Ježina 30
verdedigers
Joren Dom 8
Jannes Vansteenkiste 5
Maxime Biset 3
Steve Colpaert 4
Dimitri Daeseleire 2
Michiel Jaeken 29
Frédéric Duplus 27
Alexander Corryn 25
middenvelders
Isaac Koné 6
Stallone Limbombe 9
Faris Haroun 38
Johanna Omolo 15
Joeri Dequevy 11
Younes Teghmas 26
Stephen Buyl 40
Tuur Dierckx 55
Fabien Camus 10
Geoffry Hairemans 20
Mamoutou N'Diaye 17
Djaïd Kasri 28
aanvallers
William Owusu Acheampong 19
Michaël Lallemand 21
Nico Binst 23
Björn Vleminckx 18

MAES PILS EN ANTWERP GAAN SAMEN DOOR

Royal Antwerp FC vernieuwt de samenwerking met haar trouwe, Antwerpse partner Maes Pils.

 

 

Maes Pils is al jaar en dag verbonden aan Royal Antwerp FC, en daar zijn we trots op. Maes Pils was niet alleen onze tweede shirtsponsor ooit in de geschiedenis van onze club (1976-1979, na Bell), de verbintenis gaat veel verder. Ook in de moeilijkere tijden van onze club was Maes Pils steeds paraat om bij te springen waar nodig.

 

 

Als brouwer met Antwerpse roots werd Maes Pils gesticht in 1880, net als de Great Old, en mag het zich met recht en rede een pionierbier noemen. Onlangs werd Maes Pils zelfs verkozen tot beste pils van Europa, en daar stopt de ambitie niet! Gezien de vele raakvlakken en historische banden willen Maes Pils en Antwerp de samenwerking graag naar een volgend niveau tillen.

 

 

Onder de noemer "You'll Never Maes Alone" engageert Maes Pils zich om onze legendarische Tribune 2 in een nieuw kleedje te steken, volledig in Antwerpthema. Onze fans mogen zich verlekkeren op een verfrissing van de drankstands waarbij Antwerp Legends als Patje Goots, Hans-Peter Lehnhoff, Darko Pivaljevic, Alex Czerniatynski en Cisse Severeyns een prominente rol zullen spelen. We beginnen nu zaterdag (RAFC - OH Leuven) al met de opening van de ’Spitsentorens’ aan Tribune 2. Dit wordt dé nieuwe ontmoetingsplaats - in het teken van Severeyns & Czerniatynski - waar onze fans van Tribune 2 elkaar als echte spitsbroers kunnen begroeten voor een avondje voetbal.

 

 

 

Ook Tribune 2 zelf wordt aangepakt. Binnen afzienbare tijd zal Maes Pils op het dak van Tribune 2 prijken!. Bovendien zullen onze fans kunnen genieten van nog veel meer leuke acties van Maes Pils, en natuurlijk van hun heerlijke pils!

 

Royal Antwerp FC is alvast blij met deze vernieuwde samenwerking en kijkt uit naar alle leuke gezamenlijke projecten in de toekomst!

 

 

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

ANTWERP EN MERCEDES-BENZ VERLENGEN DE SAMENWERKING

RAFC is trots dat de samenwerking met Mercedes-Benz Antwerpen wordt verdergezet. Onze Reds gingen vandaag hun nieuwe wagens al ophalen.

 

 

Royal Antwerp FC en Mercedes-Benz Antwerpen zijn tot een akkoord gekomen over de verlenging van hun samenwerking. Onder de noemer ‘Together The Best’ blijven de Great Old en ’s werelds meest prestigieuze automerk samenwerken. Zo zullen de Antwerpspelers in knappe wagens van Mercedes-Benz blijven rijden. De Reds gingen vandaag al hun nieuwe wagens ophalen, wat weer heel wat blije gezichten opleverde. 

 

  

 

 

#TogetherTheBest - #ComeOnYouReds!

 

PEPSI LEVERT FRISDRANK VOOR RAFC!

Royal Antwerp FC tekende een nieuwe overeenkomst met Pepsi!

 

 

Royal Antwerp FC tekende zopas een nieuwe overeenkomst met Pepsi voor de levering van frisdranken en ander lekkers aan de Great Old! RAFC is blij met deze vernieuwing en kijkt uit naar de verdere samenwerking! 

 

B2B EVENT IN ATRIUM GROOT SUCCES

Het eerste B2B event op de Bosuil was een groot succes. Een 150-tal ondernemers volgden de presentaties van Heylen Vastgoed en Callant met veel belangstelling.

 

 

Gisteren hield Royal Antwerp FC samen met haar partners Heylen Vastgoed en Callant Verzekeringen een B2B-event in het Atrium. Een honderdvijftig ondernemers kwamen de uiteenzetting over investeren in vastgoed volgen en genieten van een wijndegustatie. Ook Patrick Decuyper en John Bico gaven meer uitleg, en waren beschikbaar voor alle vragen.

Het werd een succesvol netwerkmoment, dat zeker voor herhaling vatbaar is! We bedanken alle aanwezigen voor hun aanwezigheid en Heylen Vastgoed en Callant voor de fijne samenwerking!

 

 

 

 

 

 

RAFC EN MEDIA MIRROR ZORGEN VOOR GLOEDNIEUW ADVERTENTIECONCEPT

Antwerp wil steeds vernieuwend zijn, op en naast het veld. Met Media Mirror lanceert er een nieuw advertentieconcept op de Bosuil, uniek in België!

 

 

Antwerp wil steeds vernieuwend zijn, op en naast het veld. Met Media Mirror lanceert er een prachtig nieuw advertentieconcept, uniek in België!

 

Media Mirror is een gloednieuw advertentieconcept dat de zichtbaarheid voor adverteerders kan garanderen. De Media Mirror ordt geplaatst als spiegel, voornamelijk in sanitaire ruimtes boven wasplaatsen. Het lijkt een eenvoudig reclamepaneel, maar schijn bedriegt. Wanneer de bezoeker dichterbij komt, verandert de Media Mirror dankzij eenvoudige maar slimme technologie in een spiegel. Twee vliegen in één klap, dus! In dit filmpje zie je alle mogelijkheden van de Media Mirror.

 

Nieuw in België!

 

Dit succesvolle concept bestaat al jaren in Nederland en wordt nu gelanceerd in België. Geen betere plaats in de evenementenwereld om deze nieuwe advertentiemethode op de buitenwereld los te laten dan bij Royal Antwerp FC, de eerste voetbalclub van het land.

 

Tom Herrijgers, bezieler van de Belgische tak van Media Mirror is alvast zeer enthousiast: “De Media Mirror zorgt voor een nieuwe en prachtige advertentieruimte voor adverteerders. Een bezoeker, in dit geval een voetbalfan, heeft de advertentie gegarandeerd gezien, dat bewijzen onze onderzoeken. Bovendien heeft de adverteerder de mogelijkheid om zeer gericht, interactief en impactvol te communiceren met de klant. En zo’n Media Mirror trekt natuurlijk aandacht, zeker in tijden van sociale media!

 

 

Ideale mix in de media-strategie van RAFC

 

RAFC Marketing Manager Serge Van Hove: “We zijn trots dat Media Mirror onze club heeft gekozen om dit concept te lanceren, als eerste club of event-locatie in België. Net als Media Mirror probeert onze nieuwe ploeg vernieuwend te zijn op marketinggebied, en dit concept past perfect in ons plaatje. Onze nieuwe media-strategie draait om partnerships en om innovatieve communicatiemanieren. Antwerp is naast een fiere voetbalclub ook een medium op zich. Met een gloednieuw digitaal platform dat er binnenkort aankomt en een nieuwe media-aanpak zijn we een ideale partner zijn voor sportsmarketing. Media Mirror is voor ons een mooi onderdeel van deze strategie.

Op de Bosuil is de adverteerder er zeker van dat onze achterban - het meest diverse voetbalpubliek van België - hen gezien heeft."

 

De Media Mirror wordt in eerste instantie geplaatst in de Business Seats, de Executive Lounge en het KwadrO-gebouw. Na een gezamenlijke evaluatie met Media Mirror zullen we beslissen om dit concept nog verder uit te breiden naar andere locaties op de Bosuil. De Media Mirros op de eerste verdieping van de Business Seats zullen al op punt staan tijdens onze eerste thuiswedstrijd tegen KSV Roeselare, de andere locaties volgen binnenkort.

 

Voor meer info kan u terecht bij info@media-mirror.be, op www.media-mirror.be of op het telefoonnummer 03 609 57 30.

 

HEYLEN VASTGOED IS NIEUWE HOOFDSHIRTSPONSOR!

Voor het seizoen 2016-2017 pakken we uit met prachtige outfits mét een verhaal.

 

 

Royal Antwerp FC stelt vandaag met trots haar nieuwe hoofd-shirtsponsor voor. Tijdens het seizoen 2016-2017 zal Heylen Vastgoed op onze shirts prijken. We kenden Heylen Vastgoed reeds als trouwe sponsor en innoverende partner, en zijn verheugd dat ze de samenwerking naar een nieuw niveau tillen. Samen met Heylen Vastgoed is Royal Antwerp FC overtuigd dat we opnieuw hoge ambities mogen koesteren voor het seizoen 2016-2017, in alle geledingen van de club. De overeenkomst geldt voor één jaar.

 

RAFC Sales Manager Bert Verdijck en zaakvoerder van Heylen Vastgoed, Johan Heylen. 

 

Net als Heylen Vastgoed wil Royal Antwerp FC nieuwe mensen laten kennismaken met onze groeiende merken. In de stad Antwerpen, de provincie en daarbuiten. Heylen Vastgoed gelooft sterk in deze community en bouwde daarom haar netwerk uit met 6 kantoren in de provincie. De meest recente vestiging opende in 2015 op de Italiëlei, in het kloppend hart van de stad. Vorig seizoen lanceerden we samen al enkele gesmaakte acties, waarbij de positieve respons van de Antwerpgemeenschap zeer groot was.

 

 

We willen onze nieuwe hoofd-shirtsponsor graag bedanken voor hun steun en vertrouwen. We kijken ernaar uit om samen met hen het nieuwe seizoen aan te vatten.

 

De spelers zullen voor het eerst in de nieuwe shirts spelen tijdens de wedstrijd Cercle Brugge – RAFC van deze zondag. Hieronder vindt u meer info over deze outfits, mét verhaal.

 

  

HOME OUTFIT

 

 

Dit shirt refereert naar één van de meest iconische wedstrijden die ooit gespeeld werden op de Bosuil: Royal Antwerp FC - Real Madrid in de Europacup 1 in 1957. Helemaal rood, met witte kraag. Eenvoud die bergen kan verzetten.

 

 

 

Het Detail

Tribune 2, het kloppende hart van de Bosuil. Een unieke tribune met het meest diverse publiek van België. Hondstrouw en passioneel.

 

 

 

De Kraag

"In Honour of the Champions 1956-1957'. 60 jaar datum zijn we de laatste Antwerpse kampioenenploeg nog niet vergeten. 

 

 

Het Wapenschild

Royal Antwerp FC is dé sportclub van Antwerpen, de Stad waarvan we fier de naam en kleuren dragen. Deze eer en verbondenheid drukken we uit met het wapenschild van de Stad op de achterzijde, een symbool dat ons net zo heilig is als het eigen clublogo.

 

  

De Kroon

Royal Antwerp FC, een koninklijke vereniging waarop we gepast trots zijn. De kroon is in een blinddruk verwerkt in het shirt.

 

De Kousen

Rood-wit gestreept, zoals o.a. in de periode tussen 1938 en 1958. Vooraan staat ‘RAFC’, achteraan ‘1880’.

 

 

AWAY OUTFIT

 

 

Het uitshirt is een getweakte versie van het home-shirt 2015-2016. Afgewerkt met meer details, in sterke JAKO-kwaliteit. Dit shirt is een knipoog naar het shirt waarmee onze helden tussen 1912 en 1950 grote triomfen behaalden.

 

 

De Kraag

“One Club, One History, One Destiny”. Antwerp blijft één en ondeelbaar, ook wanneer we uitwedstrijden spelen. Een indrukwekkende geschiedenis gecombineerd met een onvermijdelijk sterke toekomst.

 

LEASENSE VULT ANTWERPFLEET AAN

RAFC ging dit najaar in zee met de prestigieuze autopartner Mercedes-Benz. Op korte termijn wordt het wagenpark aangevuld met wagens van Leasense.

 

 

RAFC ging dit najaar in zee met de prestigieuze autopartner Mercedes-Benz, tot grote tevredenheid van onze club en haar spelers. Op korte termijn diende ons wagenpark nog aangevuld te worden. Leasing-bedrijf Leasense sprong in de bres en voorzag bliksemsnel enkele prima wagens waarmee onze club het seizoen kan uitdoen.

 

Leasense is dan ook gespecialiseerd in flexibele leasing oplossingen voor de KMO. Vanuit hun Antwerpse vestiging wil dit jonge bedrijf leasing op een slimme manier aanpakken. Met succes, zoals we zelf mochten ondervinden!

 

 

Met Leasense kunnen KMO’s aan de slag in nieuwe of bijna-nieuwe auto’s aan aantrekkelijke voorwaarden. Autoleasing aan een lage kost, maar met hoge servicing waarden!

 

Heeft uw KMO ook een leasing wagen nodig? Dan is Leasense een uitstekende oplossing! Bekijk hun website voor alle mogelijkheden of bel meteen op het nummer 03 355 11 60.

SUCCES VERZEKERD MET NIEUWE SPONSOR CALLANT

Deze week mocht de Great Old een mooie nieuwe sponsor voorstellen: Callant Verzekeringen!

 

 

Royal Antwerp FC zit in de lift, en niet alleen op sportief vlak! De vernieuwingen die onze club de voorbije maanden lanceerde, leveren nu ook op commercieel gebied op. Callant Verzekeringen, eerder al sponsor van een reeks sportkampioenen, grijpt haar kans en komt nu ook de Ploeg van 't Stad sponsoren! Op een uitgebreide persconferentie stelden RAFC Sales Manager Bert Verdijck, Callant Sales Manager Erik Monsieur en Callant CEO Peter Callant de kersverse samenwerking voor. Pers en medewerkers zagen dat het goed was! 

 

 

 

Of zoals Callant het zelf zegt:

"Sport is de rode draad doorheen Callant Verzekeringen. Als verzekeringsmakelaar draagt Callant ook haar steentje bij tot het succes van een aantal kampioenen. 2015 was daarbij een uniek jaar. Callant Verzekeringen zorgt blijkbaar voor de nodige zekerheid…

Er zijn diverse kampioen die we verzekeren en steunen: KAA Gent (Jupiler Pro League), STVV (kampioen in Proximus League), KV Oostende (revelatie Jupiler Pro League), BC Oostende (basketbalkampioen), KBBC Oostkamp (basketbalkampioen in de derde klasse van de basket), Callant Tongeren (handbalkampioen), Preben Vanhecke (Belgisch Kampioen wielrennen), Jelle Wallays en Edward Theuns, (eerste en tweede in Dwars Door Vlaanderen 2015 met hun ploeg Topsport Vlaanderen Baloise), etc. Royal Antwerp FC moet dringend plaats nemen in  dit rijtje!"

 

 

 

En nu Antwerpen…

"Callant Verzekeringen bewees al zijn degelijkheid in Antwerpen, de grootste stad van Vlaanderen. Uiteraard op professioneel vlak maar ook op sportief vlak met de bekerwinst van Topvolley Callant Antwerpen in 2014 en de bekerfinales in 2015 en 2016.  Vandaag voegen we dus nog een kampioen toe aan dit indrukwekkende rijtje: Callant wordt partner en verzekeraar van RAFC. Callant is bijzonder fier de groei te mogen ondersteunen van De Ploeg van 't Stad. Stamnummer 1 hoort in eerste klasse en dat willen we mee helpen realiseren. Overigens is zowel de kleur van Antwerp als Callant rood. Laat dat nu net de kleur van de liefde en de verbondenheid zijn met elkaar!

 

 

Maar Callant Verzekeringen is meer dan sponsor! Het is de bedoeling om doorheen het jaar initiatieven op te zetten die mensen samen brengen. En dat zowel op sportief als op extra-sportief vlak."

 

Bedankt voor de steun, Callant! Meer info vindt u op hun website.

 

 

LAAT UW BEDRIJF MEEGENIETEN VAN DE SFEER OP DE BOSUIL!

De Bosuil is dit seizoen 'the place to be'! Laat uw bedrijf snel meegenieten van de visibiliteit op de Bosuil!

 

 

Met meer dan 6000 abonnees, een thuisgemiddelde van bijna 11000 fans, én regelmatige aandacht van regionale en nationale media, is de Bosuil dit seizoen écht wel the place to be. Ook voor uw bedrijf! De visibiliteit en het netwerk dat u op Antwerp kan aanboren, vindt u nergens anders. Om de laatste sprint goed in te zetten, pakt de Great Old uit met een promo-actie voor onze LED-boarding:

 

 

PRIJZEN: 

Eén wedstrijd: € 750 excl. btw per wedstrijd

Alle 7 resterende wedstrijden: € 4999 excl. btw (= € 251 korting!)

 

U kan zelf een animatie aanleveren, of gebruik maken van onze design diensten (€ 250).

 

Aarzel niet en contacteer snel onze Sales Manager Bert Verdijck! Zo kan uw bedrijf al vanaf dit weekend in het midden van de aandacht staan! 

 

We hebben bovendien nog heel wat andere formules en concepten om uw bedrijf in the picture te zetten. Contacteer ons voor een formule op maat!